Last sunset 2011

Canon EOS 450D, Ef 18-55mm, Kroatien, oredigerad

Först och främst vill jag önska er alla GOTT NYTT ÅR! Hoppas att 2012 blir ett superbra år för er!
De 2 senaste dagarna har jag hållit på och fixat med mitt rum, rensat skit mycket osv :) Kommer visa slutresultatet av rummet ;) Ja förhoppningsvis kommer det upp en bokrecenssion! 2012 ska jag bättra mig och försöka göra mitt allra bästa för att göra bloggen ännu bättre! Ett nyårslöfte ;) Har ni några??

Nutttisar

Har verkligen lite bloggtorka just nu...

In time

Idag så var jag i Kista centrum med Frida, Nesrin och Olivia. Gick bara runt och kollade på reorna och sånt, åt på food court... Sen var Frida tvungen att åka hem och resten av oss kollade på filmen In Time! Den var helt okej... Hade större förväntningar och trodde att det skulle vara mer action, så lite besviken är man :(
Aja hade det skitkul iaf ;)
Haha jag och olivia telade på en XL läsk...                Tom biosalong... den blev dock full sen...
den var större än Nesrins huvud!! :D haha!!!             Blev mobilbilder den här gågngen :)

Sunrise

Tjaa! Vaknade för en stund sedan... Förlåt att jag inte bloggat nånting nästan, men ha inte hänt så mycket, har varit med mina kusiner dom här 2 dagarna men hade inte mina kamera så inga bilder. Hoppas ni haft en bra helg :)
ÄR sugen för att gå mellendagsrean för att kika vad som finns men vi får se :)
En lite smått tråkig bild som togs ungefär 1-3 jan i början av det här året... KOLLA VAD MCYKET SNÖÖ! Värsta våren ute nu, det är lixom 10 grader varmt ute........

Från mig till er alla önskar jag, en riktigt God Jul

Egentligen skulle det här inlägget kommit upp igår, men såklart ska blogg.se knasa sig! Aja ritade den här igår, eller ritade av snarare... Men jag kalkerade inte! :)

Om 1 h och 20 min!

Ja då är kl 3 och Kalle Anka sätter igång! Dagens höjdpunkt! Haha nää men tills dess får vi se vad som hittas på ;)
Ville tipsa om en tävling på min mompos blogg :D kika in HÄR så får ni se vad det är ;)
GOD JUL igen!

Många klappar små!

Detta fick jag! :D
Från Frida: Te (jul blandning tror jag det står från tehuset!), en hårmunk (kunde inte komma lägligare för jag har tappat bort min!) , ett väsk-halsband med en förklaring varför jag fick den: "Så att du inte tappar bort din skåpnyckel i skolan!" haha,
ett kamerahalsband! och ett brev♥

Från Tova: Ett armband från SOS barnyar... Hoppas ni kan läsa lappen som följde med! ♥

Från Lollo: Ett bodyshop kit med shower gel, body lotion och en skrubb boll/svamp! Krämerna doftade kokos! :D ♥

Från Nesrin: Tror det är tvål (?) min franska är lite begränsad, har inte listat ut om det är tvål eller hudkräm... och hand kräm från Yves Rocher! + ett kort ;)♥

Tack så jättemycket för julklapparna! Blev skitglad! God jul på er!♥


Merry Christmas

Idag är det julafton. Känns inte som det! Det är 4+ grader ute och inge snö... :'(
Aja har nyss ööpnat presenter från mina kompisar! Gaaah va fina julklappar jag fick! :D
Visar avd jag fikc i nästa inlägg ;) GOD JUL!♥

Gammalt

Haha asså gud! Satt och kollade på mina gammla bloggar hah♥a :) på en av dom hade jag "veckans dikt" tänkte visa den, var typ 3-4 år sedan jag skrev den haha.¨
Tycker den är väldigt fin, fast jag vte inte vad den betyder riktigt eller vad mitt budskap med den var :P

Tiden klingar skrämmande och

klockspelets 

studsande röst är obegriblig.

Ty havets hemsökta ärr

är som vassheten i liljans skönhet.

Jaaa, nu har ni läst den :)

Nya stjärnskott!

Var med i städrocken i skolan :) Typ elever får ställa upp och uppträda med i stort sätt vad som helst inför skolan då det är städdag. Jag och 3 kompisar. Sitter vid pianot :)

Walk to the other side

Canon EOS 450D, London

Ma lövly brotha'!




Sista 2 bilderna hoppas jag att ni märker att det inte är min bror... utan min tvillingsyster! HIttade henne i sommras, varit borta ett tag.... (nu fick väll vissa en chock?!?! o.O ) Haha skojja det är jag :P
Brorsan och jag hade en lite photoshoot i sommras i Kroatien på den här vackra platsen! Många säger att vi är lika, but I don't see it. Jag menar jag är ju mer underbar, snyggare, smartare... nu kommer brorsan bli sur när han läser detta :p nää men jag har grymt kul med dig och jag älskar dig så jävla mycket. Ville bara säga det ♥

Mys

Tjoo!
Ligger i mitt rum som är helt tomt förrutom matta, säng, ett par tavlor och gardiner. VAröf undrar kanske nån av er? JO vi har sålt mina möbler för v ska göra om i mitt rum :) Vet precis hur jag vill ha det! ;)
Gillar dock hur rummet ser ut nu! INga massa möbler och massa onödiga prylar och så... Måste dock gå igenom alla grejjer för dom är undanpackade... Kul -.- JAja imorn ska vi fixa gran här hos mamma :) sista riktiga skoldan WAY!
@ modelhouse

Gofika

Va och julhandla igår med kompisar... Tre av oss fika på Chokladkoppen eller nått sånt... asgott! Ligger i Gamla stan :) Har köpt typ hälften av alla julklappar.... Gr8

My fear is my only courage


I need...

...Chai Latte från Starbucks! ÄR så himla sugen på det, och jag blir så himla sur att det bara finns på Arlanda i Sverige på utrikesterminalen! Blääääh........... Tagen i Ungern i sommras.

Är så trött på skolan


Fullt ös

Heej! Sry för den låga bloggningen, har bara haft fullt upp i 4 dagar nu. Hela helgen har jag varit på Carlssone med teatern. I mån var jag på fotografering efter skolan och igår så hade jag Lucia... 3 föreställlningar, däckade vid halv 7 under mitt tappra försök till plugg. Så har helt enkelt inte haft tid. Nu har jag rå pluggat biologi, har muntligt förhör imorn. Hatar det, lyckas alltid få de frågor jag inte kan svara på hehe... Nää nu vart det lite ett klagoinlägg, det var inte meningen. sista skolveckan nu! WEI!
Nikon D3100, Rosendalsträdgård

Miniteatern

Heeej!
Har haft en ganska händelserik och underbar helg! :D Varit på Carlssons och hjälpt itll där och umgåtts med alla underbara personer på Mini och alla gulliga barn! Gaah vad kul jag haft, är dock j*vligt trött nu men det är det värt ;)
När jag kom hema hade mamma o brorsan bakat lussbullar, brända mandlar och mjukperpparkaka...  Känner mig ltie tjock heheh... Vi drack lite glögg (alkohol fri...) också men den va inte så god...
Har inte haft tid att lägga upp bilder från föreställningar så jag gör det imorn!
Julkänsla på g men ingen dum snöö...... Assså gud vad jag är avis på alla som kan ta fina julbilder!
P.s sångaren Litanol kommenterade just min ett gammalt inlägg! hehe känner mig lite speciell ;) klicka här så kommer ni till rätt inlägg :)

I can still recall this feeling of summer

Canon EOS 450D- Kroatien, sommar 2011

Until the end

Canon EOS 450D, 18-55 mm, Kroatien 2011

Out of reach

Canon EOS 450D- Ef 18-55 mm, Kroatien (för musen över bilden)

Gulligt

typelikeagirl.tumblr.com

Casting

Tjoo!
Igår var jag skittrött, så jag orkade inte skriva något :)
MEn nu tänkte jag kort berätta hur det gick till på castinge för "Cirkeln!"
Min tid var från 15-16... Åkte typ kvart i två från Odenplan... totalt onödigt! Åkte till ropsten (hehe trodde det var farsta först av nån anledning sen läste jag mejlet igen... tur!)
Tog typ en kvart för jag var tvungen att väta 6 min på rätt tåg på centralen. Sen när jag var i Ropsten tog det typ 10 min till sjävlaste castingen så var där typ 20 i över eller nått :)
Vart lite förvirrad på vägen dit pga elektricitets grejset som fannns där men kom fram iaf!
Nr jag kom fick jag fylla i kontaktuppgifter på en dator, tog en bild på mig oc fick ett nr. Sedan satte  jag mig i ett rum för att öva lite på texten som man skulle spela upp. Efter typ 1015 min kom en annan tjej (man skulle va 2 och 2) så vi övade och spelade mot varandra sedan fick vi spela upp inför kamera. 2 tagningar/person.
Tror det gick bra! Gjorde mitt bästa och jag är nöjd, var jättenervös först men det gick bra sen! Behöver inte stressa upp dig, ta det lugnt, slappna av och var dg själv! Dom vill se hurdu spelar teater ch agerar+ dom som jobbade där var jättesnälla/trevlga :)
LYCKA TILL til er alla!
Sorry för det långa inlägget hehe :P

Mixed up

Blev inspierad av en anna blogg :) Detta är ett klipp med 2010 top 25 låtar i "mashup"
Tyckter den är riktigt bra ;)

Svar

Fick en liten fråga från Ellinor :) Men jag såg ingen länk så jag skriver ett inlägg om det :)
Självklart kommer jag skriva och berätta lite om castingen! :) Kul att du också ska söka!
Tack, önskar även dig lycka till! :D

I väntan på snö

Canon EOS 450D Efs 18-55mm, Modell: Frida, Karlberg januari 2011

Saknat

Tjooo!
Hemma nu efter danzeeeeeen! Var jätteseg i huvudet så kan inte påpeka att det gick sådär jättebra... Aja :)
KOllar på Idol just nu... Hoppas Robin åker ut, mina 2 favissar är kvar iaf! Amanada F ock Moa!!! :D
Skulle vara perfekt om dom två kom till finlanen!
Efter skolan idag så tränade jag o tre till på en låt för vi ska ställa upp i Städrocken (typ en konsert i vår skola) Ska bli fett kul! Och på mån äre Casting till filmen (boken) "Cirkeln" FETT TAGGAD! Ska dit 3-4 nån mer som ska dit?

Jag längtar faktiskt efter snön nu. Har nya inga vintriga bilder, och har typ inge julpynt hemma såååååå... SNÖN KOM NU!!!

Ziperall, Lucialinne och pizza

Tjaa!
Nu har jag kommmit hem...
Vid halv 4 var jag och Tova inne i stan, vi skulle möta Lova och gå till Stockholms första Zipperall affär! Dom först 50 pers. som kom dit skulle få en gratis Ziperall så vi tänkte "Yes då går vi dit!" Så bara för att se vart det låg gick vi bort till affären då vi ser att det är en jävligt lång kö till affären, som öppnar 20.00 så vi ställde oss i kön och räkna att typ 67 st stod före oss... 4.5 h väntetid, värt det? Nej... för det kom bara fler  o fler till dom i kön så vi gick...
Köpte Lucialinne til skola o teater... nu sitter jag hemma och ska snart fixa pizza ;)
såååå ha det braaaa!

RSS 2.0