My love

Canon EOS 450D Ef 50mm 1:25 iso 400
I love you!
Bästa köpet ever.
Åkte till affären och löste det.
Dom funkar nu!
Urbanears♥

Winter wonderland comming to an end

Canon EOS 450D Ef 50mm 1:25 iso 400
Ja idag innan teatern så gick jag ut på en liten überkort fotorunda! Blev typ 28 bilder sammanlagt, varav 10 st tog jag bort för att dom inte vart bra. Men är nöjd med dom få bilder som faktiskt blev bra! För en gångs skull så blev det lite vinterbilder från denna vintern :)

We're great apes too!

Jag och min käre broder i London i höstas!

Like who?

Varför skriva en sån sak och vara anonym? Tror det var menat som ett skämt eller nått (?) 
jävligt dåligt skämt iaf och jag blev sårad. Har små aningar vem det är men skitsamma. Orkar bara nt med anonyma kommentarer.


Trying to read between the lines

Tjo! Sitter här och skriver labrapport, kulkul.... Lssnar på grym musik så länge iaf så det hela blir mycket lättare! Och gissa vad? Den här veckan börjar teater och dans också! :D Aja slut med roligheterna och dags att hoppa in i kemins jobbiga värld -.-

Rage

Är för sur för att skriva nått smart elr nått whatever. Låten beskriver mina känslor fast inte mot en person utan mot en sak. Nu måste jag köpa en iphone oxå wei.

2 år+6 mån+10 dagar= jag 18 år

Fett fin. 18 år and tatoo.. here I come.

Kreativitet på g

Tja! Hoppas ni gått en bra start på helgen! Jag har! Igår va jag hos Frida me Tova och vi hade en liten tjejkväll. Åt pizza, kollade på 1½ skräckfilmer och åt chips. WAY. Filmerna hette "Vanished on 7th street" typ och "The Devil". Såg aldrg klart The Devil den va så jävla läskig! Blää vil ni bli riktigt skrämda så ska ni se dom två. Vanished var dock på en godkänd nivå inte för läskig bara obehaglig.
Aja today is the day. Ska ÄNTLIGEN köpa URBAN EARS! :D
Sen har jag hittat lite inspiration till shorts, som man kan göra om själv :) Visar dom här nedan!
Vet inte riktigt hur ma gör detta men så svårt kan det inte vara?
Kööpa klädfärg och voila! Slipper betala 350 spänn på Gina Tricot, om man bara tar ett bar gamla shorts. SNyggare också om dom är lite slitnare! Hålen eller vad man nu kallar det kan man göra med ett rivjärn :)
Bara köpa sptes och vara ltie bra på att sy så blire inkelt ;)
Tycker dom här tre är assnygga! Speciellt till sommaren så ska försöka fixa det! :)
Om jag lyckas lägger jag upp bilder!

Han sjunger fantastiskt


Jag kan aldrig vara den du vill att jag ska vara, baby

Tjaa! Sitter nu och gör nada... Ska plugga lite matte har prov imorn. Sån där lagom glad känsla. ¨
Var på Södra Latin igår! Gud vd jag tyckte om den skolan! Tror det blir mitt första eller andra handsval. Beror på de andra skolorna (3 kvar att se). GUd vad jag har ångest men jag tor dom flesta niondeklassarna har det.
Blir lite mycket tjat om gymnasieval nu den närmaste tiden, men det är ju superviktigt för mig :)
jaja ha en bra torsdag!

Jag har inget mer än mina tankar

Ligger just nu i min säng (som ni kanske ser?) LYssnar på lite grymma låtar, mest svenska artister just nu. Ganska chill! Gissa när jag börjar imorn?? 11.15! Yes you heard me. Gud vad skönt! Med en inställd lektion och lite nsällhet från min mentorer och lite övertal av klasskompisar antar jag? så behöver vi inte ha mentorstid! :D So:n va oxå inställd + sysljöden fick vi också ledigt från så vad mer kan man begära? En loto vinst skulle vara najs också men... :P haha nää men skriver mer imorn bitti!

Hundraprocent

Heej!
Sitter nu i soffan och är helt däckad typ. Är as trött, var och tränade idag igen med Olivia. Kändes skitbra i kroppen efteråt! Fat nu kommer tröttheten ikapp, blä. Har suttit och pluggat matte nu. Kommer behöva räkna ännu mer imorn eftersom vi gar prov fre och mån.
Jag är bara glad att alla nationella proven inte har börjat än. Snart kommer jag typ ha no life... MEN jag kommer ändå blogga! :D
Canon EOS 450D, London i höstas. Tycker om den här bilden jättemycket!

You can't change your shadow

Canon EOS 450D, Efs 18-55mm

Lekte lite med kameran här om dagen. Tog några självporträtt och tyckte att resultatet blev jättebra! Så jävla nöjd :) Hade tänkt anävnda denna i min nya design, men ändrat mig och ska försöka uppnå en annan vision som jag har ;)

Säxy

Tjo bree!
Har fixat friskis kort som sagt idag med Olivia! Jäflar vad vi ska träna! Börjar redan imorn ;)
HAr bestämt att ha kvar den här designen, men ändå börja emd en ny... så har jag längre tid på att göra klart den och få den grymt snygg!
Idag så blev jag ganska lättad på bilden.
Vi håller på att göra parafraser, och hade lite tvivel om att min inte skulle bli som jag ville, men idag försvann allt det och jag känner mig riktigt nöjd!
Har även bestämt mig för att köpa ett par Urbanears, i LILA! HAr egentligen inte råd eftersom jag typ sparar pengar till ett objektiv men, nu skiter jag i det... Vill verkligen ha nya hörlurar! Så... GO FOR IT!
Hejdå.

Is it a sign?

Heej!
Idag har varit en... vanlig skoldag. Inget speciellt, vanliga lektioner, inga prov etc. Var på Kungsholmens öppna hus, samma skola som igår men den här gången var det den svenska sektionen :)
Imorn ska jag och Olivia skaffa Friskis&Svetis kort, eller gymkort då... Jävlar vad vi ska kötta! Sexpack och beach 2012... HERE WE COME! :P Får se om vi lyckas (eller såklart vi ska!) ;)
über glad tjej taggar för året 2012! Bild från Kroatien sommaren 2011 ;)
P.s har fått många kommentarer på sista tiden om att ni gillar min design! Betyder det att ni vill att jag ska behålla min "gammal"? :) Skulle vara kul att evta eftersom det faktiskt är NI som läser bloggen!♥

International?

Tjooo!
HAr suttit och pluggat, skrivit in Nationella Prov i min kalender och städat lite snabbt i mitt rum! Var Även på Kungsholmens gymnsium på öppet hus! Den Engelska delen hade öppet hus och den svenska har det imorn :) Funderar på att försöka komma in på IB (international baccalaureate) men den är skitsvår och jobbig så vi får se ;) Ska även dit imorn för att kolla på svenska delen och på lör är det Nacka gymnasum som gäller ;)
Nån som ska dit?
Orkar inte lägga upp en bild, men vill glädja er med tt en ny design är på g!

Ekvation hit och ekvation dit

Hej...
Är lite depp just nu, matten funkar inte. Fattar inte ett skit. Fast jag tyckte att jag fatta på genomgången idag så gjorde jag inte det hemma. Ahhhhmaaahhhgasssh! Vill verkligen ha MVG i matte den här terminen har VG nu.
Jaja har gjort åtminstone en läxa (har typ bara tre) har bara lite franska kvar så, Frida ska hjälpa mig med matte på håltimmen i skolan. (ja jag vet, vi har två håltimmar inplanerade på schemat)
Usssch asså nu börjar alla öppet hus också för gymansium och den 15 feb görs det preliminära valet. Wei. Sooo not ready.


Tröjan är gladare än jag just nu. Var ett dumt impulsköp för typ 2 år sen, men den o gosig so whatever!

HAde den en gång i skolan (är jah knäpp elr???) Skulle fått pengar för det men nejnej! Tova du är skyldig mig....


Glassigt!

Ska börja titta på Vampire Diaries säsong 2 nu och äta upp resten av mina glassssssss! :)

That feeling you get when you can do everything you want

Sätt på låten och kolla på bilderna. Känns som om jag kan göra vad jag vill!
So before I die...

Myself to blame

Tjaaa!
Kom hem nyss. Skulle egentligen typ gjort nått med Lova men hon hade plugg så det blev inget.
Gick och åt glass med pappa istället. Trotsa kylan you know.
För en gångs skull så bestämde jag mig för att ta med kameran, och vad händer? Jo batteriet tog slut. Så det jag fick var en carpy bild som vart för mörk... wei -.-
Vart ett lite halvtråkigt inlägg med 0 bilder!

Arvtagaren - #4 Arvtagaren serien

Inheritance (Inheritance, #4)Inheritance by Christopher Paolini
My rating: 5 of 5 stars

Don't know where to start! This book was amazing and I never wanted it to end.
I think Christopher Paolini finished this book very good and there were so many surprises that you couldn't gues would happend. Though this was a fantastic book I was a bit dissapointed when I read the end. I think it could have been better but it wasn't bad
And another thins is that you kind of wonder what will happend to some of the characters.
But in the end this was a amazing book and you should absolutly read it!

View all my reviews
Heej! hoppas ni haft det bra! Lägger upp en recension på Arvtagern!
Sidan jag gjirt den på heter Goodreads och vill ni se vad jag läser osv kan ni bara skicka en vänförfrågan ;)
Tänkte göra så här i fortsättning har inte lagt upp någon recension på typ skit länge...
jaja :)

Focus

Heeeeeeej! Hoppas ni har en bra fredag! HAr haft en helt okeeej. HAr inte gjort nått speciellt. Vanligtvis brukar jag vara på dansen till typ kl 7 men det börjar i feb :[ I helgen ska jag kanske göra nått med Lova om hon kan! Weeei har saknat henne jättemycket...
Aaa i brist på vinter bilder (tänkte ut imorn och fota om det lilla som finns här i Stockholm inte försvinner!) så bjuder jag på en bild som jag tycker om väldigt mycket! Staden Dubrovnik i Kroatien sommaren 2010, gaaah saknar sol och värme! :P
Canon EOS 450D

TV

Gud vad jag hatar TV, usch eller jag hatar att man "Måste" titta på hela serien när man sett några bra avsnitt... Bläääää
Btw om ni tittar på Pretty little liars på datan är det 2 senaste avsnitten sjukt spännande hehe -.- fast fett läskigt också, men jag är väldigt lättskrämd av mig (eller jag hatar typ skräck filmer och allt i närheten av det) :)

Back to reality

Hur skönt det än varit att ha lov så måste man förr eller senare tillbaks till skolan. Kul. De två första dagarna har varit helt okej, ingen jättestor ansträning precis men det är fortfarande jättejobbigt att gå och lägga sig tidigare... blääääää! Plus vem orkar gå upp halv 7? Jajaj
Efgtermiddan har spenderats med Vampire Diaires och wait for it.... läxor. Inte så jobbiga, men ändå läxor.
Håller på och läser Arvtagaren som är den sista boken i Eragon serien. Den är GRYMT bra så jag rekomenderar den starkt, även om jag inte läst ut den än haha :P
Nu ska jag fortsätta titta på V.D (har aldrig kollat förut, men nu är jag intresserad så jag börjar från säsong 1!
Canon EOS 450D//Tagen på mig av photosandbooks.blogg.se i Karlbergsparken
för nästan exakt ett år sedan, då fanns det sjukt mycket snö!

Resultatet!

Som jag sa kommer bilder på mitt urm nu :D ÄR så himla nöjd och glad! Kommer bara sitta här inne hehe ;)
Nu ska jag bara småfixa med detaljer för att göra rummet mer personligare och så men det gör jag allt eftersom ;)
Lila, grönt och vitt! Trodde aldrig att det skulle bli dom färgerna men det blev en POSSITIV sak! Var inne på blått blått blåt, men sen så ändra jag mig! Glad att jag gjorde det ;)
Gaaaaah! STOR garderob! :D
Vi fixa en läshörna åt mig också!
Är så jävla glad att det äntöigen är klart!! WEEEEEEIII! :D

Finito!

Tjooooo!
NU är rummet klart! :D fatta hur glad jag är!!! Nu ska bara alla saker sättas in i lådor och sånt, sedan ska gardiner upp och så är det klart, men resten fixas imorn ;) Då kommer bild också!
Ska nog ringa nån kompis och hitta på nått, vi får se :)Aja lovet håller på att ta slut! Och jag är verkligen inte redo för att gå tillbaks till skolan än! Där väntar bara massa plugg och gymnsaieval -.- blä lovet kunde varit lite längre, men jag ska inte klaga, är glad över det lov vi haft :)
Canon EOS 450D Efs 18-55mm, Kroatien sommar 2011

Snart så!

Heeej! Förlåt för det sega bloggandet! Renoveringen av mitt rum har tagit all tid men det blir kanske klart imorn!!! Wayy då kommer en bild, förutom det hr det inte hänt så mycket.
Kram så länge!
Canon EOS 450D, London i höstas

I sream 4 ice cream!

Idag har jag hållit igång! Var på ikea och köpte möbler till mitt rum och första målningen är klar! Vi målade dock inte med glass som på bilden hehe....
Orkade faktiskt inte ta mina egna bilder. Snart är rummet klart! Fett excited!
Blev inspererad av Michaela till att färga håret! Får se om jag genomför det :) Ha det bra så länge! :D


I shoot for the moon

Mina mål med bloggen detta år är:
  • Skriva intressantare inlägg
  • FLER BILDER!
  • Göra bloggen mer känd
  • Anstränga mig mer!
  • Få fler läsare på bloglovin :P hehe
I en snar framtid kommer en ny design, tävlingar och massor annat! I år ska jag satsa som *fan!* på skola, bloggen, teater, dans osv!
I väntan på detta kan ni följa mig på bloglovin HÄR, ställa frågor till mig HÄR eller följ mig privat på twitter HÄR (har haft den ett tag men inte varit aktiv, och har inte nerätat om den)
Hoppas ni haft ett trevligt nyårsfirande och att ert 2012 blir grymt! ♥

Explosion

Canon EOS 450D, EFS 18-55mm, iso 400, slutartid "BULB" (i genomsnitt typ 0.4)

RSS 2.0