Deep talk

Hej på er!
Nu var det allt för länge sedan jag skrev. Kör en mega snabb recap. Haft några tuffa skolveckor nu, bla. så innfettade det mitt första F någonsin på ett prov. Jag bröt mitt löfte jag lyckats hålla sedan jag fick betyg om att jag ALDRIG skulle få underkänt i nått. Så är väldigt besviken på mig själv, kan inte påstå något annat. 
Igår var sista dagen innan lovet så det innebär att jag nu har höstlov och jag har nog aldrig behövt ett lov så mycket som jag behöver nu. (lol det säger jag alltid) Det är väll det som hänt, väldigt kortfatat. 
 
Igår var jag på en fest, fast det va ingen som dansade. VIlket gjorde mig fett ledsen för jag ville verkligen dansa av mig men nej det blev inte så. Det var väll en kul kväll, inte top bästa men helt ok. Om inte annat hade jag det bra för jag spenderade tiden mednågra av de finaste människorna på den här jorden samt spenderade hela kvällen fram till festen med Emma, hängde runt med henne på festen oxå inpå natten och fick sen skjuts hem av henne och hennes bror. 
 
Ni vet när man träffar fina människor som bara kan säga vad som helst för att få en glad? Få en att skratta för ingenting och bara må bra, säga några få ord som får en att börja öppna sig om saker som man trodde stoppat undan i tryggt förvar i en låda i sitt innersta som man trodde var förseglat och som inte skulle öppnas? Jag är så otroligt tacksam att jag har sånna människor i min närhet, så otroligt tacksam att jag får spendera tid med dom och skapa minnen med dom så jag kan inte beskriva det. Emma är en sån person som jag är så otroligt tacksam för att jag lärt känna. Det känns som att vi har hittat varandra och alla borde ha en sån fin vän som Emma. Ville bara säga det. Jag skulle inte kunna existera på den här jorden om jag inte hade mina vänner som jag älskar över allt annat på denna jord. 
Det är fett jobbigt att jag är dålig på att säga sånna här saker till dom direkt men jag vet inte vad som är grejjen, det är jätte svårt. Så jag skriver det här istället och hoppas att nån läser det. 
 
Kvällen deep talk avslutad haha. Imorn kommer det förmodligen upp lite fina bilder på Tova och Hanna för vi ska fota på djurgården. 
Februari 2013 Emma och jag på någon väg vid ett landställe. ♥

Fin dag

Hej på er! 
Nu har min helg svischat förbi. Idag så var jag först på stan with me friends Tova och Hanna. Körde på en fika på espresso house sen drog vi till den bästa.affären.jag.varit.i.typ. den heter du Brandy Melville. Köpte 2 plagg där, sen åkte jag hem till min mormor. Väl där så ville hon att jag skulle kolla igenom kläder som hon har rensat från hennes garderob. När jag var klar hade jag plockat ihop en lagerhouse kasse fylld med kläder från typ 70-80 talet. Lyckan när min mormor ger mig fina tajta kjolar i sammet i 3 olika färger går inte att beskriva. Visar en bild imorn på alla mina fynd! 
Nu ska jag sova god natt på er! 
Ful bild men ja, här är då kassen med kläderna! 

Dumb, so dumb

Den här är något år gammal men jag tycker den är så himla roliga höhöh skrattar hela tiden när jag tittar på den!
 

Asgdghfd mina ögon

Ja hörni nu ska jag egentligen sitta o ha matte i skolan men jag kan inte koncentrera mig och det gör ont i ögonen för att jag e så trött.
Efter matten ska jag ha franska läs- och hörförståelse prov. Så otaggad. Jag skriver ikväll igen 

Flykten slutar här


Flykten slutar här

Varje dag tvingas barn över hela världen att fly från förföljelse, förtryck, krig, fattigdom, våld och övergrepp. Tusentals av dessa barn kommer varje år till Sverige. Väl i Sverige ser vi dagligen exempel på att dessa barn får sina rättigheter kränkta. Med detta inlägg vill jag rikta ljuset mot dessa kränkningar och ge barn på flykt en röst.

Barnkonventionen är en samling mänskliga rättigheter för barn. Den slår fast att barn har egna rättigheter och ett människovärde som måste respekteras, samtidigt som barn har speciella behov av skydd och stöd. Sverige skrev under barnkonventionen redan 1990, men den gäller ännu inte som svensk lag.

Om barnkonventionen gällde som svensk lag skulle beslutsfattare tvingas ta barnets rättigheter på större allvar och kunskaperna om barnets rättigheter skulle öka. Barn på flykt måste få sina rättigheter tillgodosedda. Jag har skrivit under för att göra barnkonventionen till svensk lag. Gör det du också! Flykten slutar här.


Pricken över i:et

Vet ni vad jag lyckades göra? Jag tappade min mobil i golvet med skärmen neråt. Så nu fungerar inte skärmen på mobilen, den är helt svart, men allt ljud finns kvar så när jag får typ ett sms plingar den till. Lol jag orkar inte. 

Set the world on fire

Bonjour mes amies!
Jag vaknade för cirkus 1½ h sen och direkt gick jag och tvätta håret. Fukosten är uppäten och disken diskad.
Ikväll kommer då massor med fina vänner hem till mig och jag ska baka pizza åt dom! Så idag ska det handlas, städas och bakas hehe. Jag är så taggad på en myskväll hemma så ni kan inte ana det!
 
När jag tittade ut genom föstret blev jag jätte glad! Det ser ut som att det är den perfekta höstdagen idag. Himlen är blå, träden står i brand av alla fina färger och solen skiner. Åh vad jag älskar hösten mer och mer! När jag var liten sa jag alltid sommar sommar sommar jag vill ha sommar, men nu uppskattar jag alla årstider fär dom är så himla mysiga! Tänk på hösten går man imprincip runt i myskläder. Stora tjocka varma tröjor, mysiga halsdukar, mössa allltttttting!!! 
 
Har inte så mycket mer att skriva om, hoppas ni får en fin dag idag!
Ganska så dålig bild men fina höst färger i alla fall! Tagen utanför London november 2011 med Canon 450D. 
 

Älskar bilder och texter som visar hur jag känner just nu

I understand that school is important and education is important but i feel like there’s a huge difference between a healthy amount of challenge in order to do better and being so stressed about school that you break down and cry. 

Om jag börjar kommer jag inte kunna sluta

hej.
Jag kan inte beskriva hur uttömd på energi jag är. Orkade inte ens skriva ett stort h på hejet i början....
Jag är en sekund i från att börja gråta över ingenting, men om jag börjar kommer jag inte kunna sluta. ÄNTLIGEN är min prov helvetes vecka över. Lättnaden är enorm, samtidigt som jag har ångest över att matte provet idag gick beyond bad. Asså det gick sämre än sämst, när min lärare frågade om det var svårt ryckte jag bara på axlarna, skakade på huvudet och log överdrivet stort. Tre stycken känslor på en gång. För så känns det, alla känslorna kommer på samma gång. Kul kul kanske? Nej jag hinner inte riktigt med alla känslor, men ja nu är proven för den här gången avklarade. 
Efter matteprovet smet jag in en snabbis i aulan där en partledardebatt ägde rum och det var  jätte intressant det lilla jag såg. Blev dock så jälva frustrerad på vissa av politikerna som stod där och babblade. Orkar inte riktigt ibland. Menmen. 
 
Ljuspunkten på den här veckan kommer bli att på lördag ska mina närmsta klassisar komma hem till mig och jag ska bjuda på pizza och mys och vi ska bara gosa och ha det mys och fira att denna provperiod är över och vi ska bara mysa i vår mysiga mys-bubbla. Juste sa jag att vi bara ska mysa? 
hejdå på er♥
Fasen kan det inte fortsätta vara sommarkänsla i luften?

Jag skiner som den sol jag är

Wazuuup people!
Öh är det bara jag som märker hur jävligt fort tiden går? Imorn är sista dagen av mina panik prov dagar. Ons förra veckan till ons imorn kommer jag ha haft prov VARJE dag. Så bra har mina lärare planerat in alla prov. Men jag överlevde som man alltid gör.
 
Dagens LOL var när jag skulle prata med Tova på telen och en tant som satt snett mittemot mig tyckte jag pratade så högt så hon muttrade åt mig att jag var högljud och flytade på sig. Ville skratta så mycket åt henne för att hon var så sur. 
 
Idag fick jag min roll som jag ska spela i "Fame", så glad ska spela en elev som är musiker vid namn "Schlomo".
Kunde inte var galadare! 
 
Nästa fredag ska jag eventuellt också gå på en fest som är på en båt, beroende på om jag får en biljett eller inte. Ville inte gå först för att det var för dyrt, men kör en YOLO med min budget och jag hoppashoppashoppas att det finns en biljett över till mig! Men men det får framtiden avgöra!
Nu ska jag plugga ett styck matematik inför imorn! 
Puss och god natt på er <3
Bilder med tagna med webcam har så himla bra kvalitet! Not. 
 

Welcome to the djungle

Hääj hääj!
Igår så hade alla hummare och alla naturare på min skola sin nollningsfets tillsamans! Så jag gick på den festen med Lova och några fler i hennes klass och vi hade det kul! Kanske inte den roligaste festen EVER men det va fett kul och va där med mina vänner och bara dansa och ha kul! Mer än så skriver jag inte ;)
Kom iaf hem runt halv 3 då vi missade tuben och väntade i 20 min sen gick jag o lova hem för att vi missade bussen haha. Imorse skulle jag jobba på ålderdomshemmet vilket betyder att jag fick en sisådär 4 timmars sömn villket ledde till en så gått som Amina-zombie resten av dagen. Mötte Olivia som jag inte sett på evigehteeeer och åt pizza med henne, åkte hem, powenapade 30 min sen åkte jag t stan igen och träffade tova pch hanna. Nu är jag hemma själv och myser med regenet som smattrar utanför fönstret och ska fixa nå middag att äta :) 
DEt var väll min dag haha, lägger upp min ENDA bild från igår kväll när mobilen vkanta till liv igen...
Puss hej vi hörs <3

Min bror

Kamera: Canon EOS 450D
Objektiv: Canon Ef 50mm
Foto: Jag
På bilden: Min lillebror

Jag döljer aldrig ett skratt

Hej folket!
Såg i statistiken att det faktiskt kikat in lite människor här sen igår! Jag blir så glad! 
Jag stängde av datan 01.30 imorse och fick typ 5½ timmars men det har ändå gått hyfsat bra idag trots sömnbrist. Provet var realtivt lätt också, eller i alla fall lättare än jag trott men sedan återstår det att se hur det gick!
 
Har ni någonsin varit med om att sitta med en av era bästa vänner på allmän plats och bara garvat åt i princip allt och ingenting, eller skrattat ihäl sig till ett filmklipp som togs i helgen? Om ni svarar jag på detta, har ni då varit med om att få irriterade och dömmande blickar från medpassagerare på bussen som störs av era skratt för att sedan efter att ha kastat alla dessa fula blickar mot er rent utav BYTER plats för att ni skrattar? Det hände mig igår när jag var på väg hem med Lova. Och det var så komiskt att det här paret flyttade på sig för att vi skrattde att vi skrattade ännu mer. Nu när jag tänker tillbaks på det så blir jag ganska smått irriterad. Är det jobbigt på något sätt att andra som skrattar? Måste man förstöra denna fina glada stund genom att kasta dessa blickar och så tydligt markera att det absulot INTE går att sitta bredvid någon som skrattar, lite för högt. 
Varför måste människor vara så jävla sura och bara sprida sin ilska för att de själva inte vill skratta? Skratt är fan det bästa som finns! Så varför inte skratta hela tiden när det är så mycket bättre än att sprida ilska omkring sig? 
Jag blir så himla frustrerad på sånna här grejjer att jag bara vill skrika rätt ut. Men jag gör det inte. Istället skrattar jag bara lite högre så att de där människorna som flyttade på sig känner av min glädje och jag kan bara hoppas att de blir lite gladare de också!
 
Det var väll lite det som jag tänkt på. 
Juste! Idag fick jag min roll i en av pjäserna vi sätter upp på teatern det här läsåret. Vi ska spela "Peter Pan" och jag har just fått rollen som Peter Pan, Jag hade verkligen inte förväntat mig det. Men jag är jätteglad ändå jag menar jag blir inte direkt besviken av att få spela huvudrollen! Sen ska vi även sätta upp musikalen "Fame" och då får jag roll på tisdag! JAG ÄR SÅ TAGGAD PÅ TEATERN JUST NU.
Det var allt för ikväll tack puss hej!
Canon EOS 450D, bild på mig.
Skratta för i helvette.
 

Så mycket har hänt på så kort tid

Hej.
Jag måste erkänna att jag då och då efter att ha lagt ner bloggandet kikat in och nästan börjat skriva igen. Men jag har verkligen inte haft orken. Om man ändå ska blogga ska man lägga ner tid och jag insåg där i januari att det jag skrev inte hade någon mening. Så jag tog en paus, i 10 månader. 
Men jag har saknat att skirva av mig någonstans, att bara spy ut massa ord och texter och meningar, atta bara skriva EXAKT  vad jag tänker och hur min dag har varit, oavsett vem som läser. Så nu är det dags, det har hänt så mycket de senaste månaderna att jag inte riktigt att smälta allt. Det känns som att jag förändrats så otroligt mycket men ändå inte.
Den senaste månaden t.ex. har jag tagit avsked av 3 personer som stod mig nära då de bestämde sig för att studera ett år utomlands,och det har varit så otroligt jobbigt varje gång att säga hejdå och gråten har varit i halsen för jag hatar verkligen avsked. Jag menar vem tycker om att säga hejdå? Även om vi kommer ses om ett år så suger det röv att inte kunna krama dem när vi ses, eller bara kunna göra något! Men ja livet går vidare. 
 
Nu tar dock tag i det här med bloggandet. Inser att jag måste göra små justeringar  design osv me detfår ske med tiden, huvudsaken är att jag börjar skriva igen och det känns skönt. Lite komiskt att jag bestämmer mig för det här kl 00.15 natten till onsdag men men det är på natten alla bra och dåliga funderingar kommer fram. (Dessutom är det ett avbrått från mitt hetsplugg inför religions provet imon som jag inte plugget på ETT PISS. Usch spår att det här blir mitt sämsta prov någonsin, har aldrig suttit så här tätt inpå och börjat plugga, jag PANIKAR. Får skylla mig själv, inget mer med det.) Nej nu ska jag ta tag i det här och med Hinduism och Buddhism och satsa på typ ett E även om jag på något magiskt sätt skulle vilja få ett A på det här provet, but I can kiss that goodbye.
Med dessa ord säger jag god natt till er, vet inte hur länge jag kommer vara vaken. Puss vi hörs väll imorn eller så!
En sån där bild dagen med webkameran då mitt hår va nyfärgat och min ombre borta. 
 
 

RSS 2.0