Pakeet!

Tjoo! Gjorde IB test idag, gick väll bra... tror jag i alla fall!
Jag vill ha ett paket... btw. Ett som bara kommer på posten. Läser överallt på olika bloggar typ ´titta vad som kom i brevlådan idag´! Vill också ha paket! Skriver inte så mycket mer, har lite knasig natthumor hehehehe... Så god natt så hörs vi imorgon!

Big day 2morrrow!

Planen var att en ny design skulle ligga uppe den här kvällen, men nepp så blir det inte! Nejnej, utan allt måste vara sådär jobbigt krångligt med koder hit och dit, och en en gång förstår jag inte VAD JAG GÖR FÖR FEL! Ger upp för idag och fortsätter imorgon... Ska sova nu så att jag är utvilad inför imorgon, intagnings prov på IB!
Hoppas ni har det bra!
Canon EOS 450D- Ef 50 mm 1:25
Skärpan råkade bli suddig, men den blv ganska cooländå tycker jag! :)

Videoblogg


Skuttar iväg snart!

Tjaaa! Förutom att jag är så in i helvette (ursäkta språket) trött på mina kryckor så har det varit en ganska bra dag! Jag menar har någon lagt märke till vädret!?!? :D Förutom det underbara vädret så ska jag om en timme träffa 5 tjejor och vi ska äta middag och se... HUNGER GAMES! TAGGAD! Ska ta med mig kameran och ta lite bilder :)
Tills dess så får ni ha det bra!
Kunde tyvärr inte hitta en trailer, eller jo jag kunde men man kunder inte dela den :(
så gå in på den HÄR länken istället ;)

Hopp hopp

Ibalnd ser man allting ur en helt annan synvinkel...
I fre så halkade jag i en vattenpöl i omklädningsrummet på friskis när jag skulle sätta upp håret. När jag halkade for jag in med foten i ett hörn i väggen... Gjorde ont som fan! Haltade där ifrån men sket i det och dansade två timmar... på sön åkte vi till sjukhuset för att de gjorde för ont när jag gick, ingen spricka och inget brutet men jag måste hoppa på kryckor och linda om foten varje dag... Blääää. Har jätte ont i händerna för jag har skavsår, och jag vill bara slänga kryckorna genom förnstret!! Aja är bara glad att du inte var något värre.
Tänkt lite på andra som har brutit benet eller de som har värre skador/sjukdomar och hur jobbigt det måste vara om jag jämnför hur min vardag har ändrats! Ända positiva (om det nu finns nått sånt) är att jag har hiss nyckel och får åka hiss i skolan! :D

To work out or not to work out? That's the question...

Tjaaa!
Idag ska jag med mamma på stan, ska köpa jacka, klänning och lite underkläder... Eller vi får se vad som följer med hem!
Får se om jag hinenr träna idag, tror inte det. Sen ska jag kolla om Tova och Hanna är lediga, men aa vi får se :)
Har skaffat ett tumblr konto btw! Har inte brjar än, men ska göra det snart... I'll keep in touch!
Ses sen byeeeee

I feel like...I don't know

Sommar.... :D

Work it!

Heej! Sitter helttäckad i sofffan just nu.. helt däckad. Min lillebror ville titta på Jurasic Park, så nu tittar jag också på det. Tränade som f*n idag. Först en timme aktiv basket i skolan,s en feter skolan gymmade jah en timme och efter det två timmar dans. 110 % hela tiden. Är helt slut! Men det känns så skönt! ¤ timmars aktiv träning sammanlagt idag STOLT.
Nu ska jag... vet faktiskt inte. Ha en trevlig fredag!

Dip deyed

Heeeej! Har just duschat, snart ska jag gå och sova är så jävla trött! Hade NP igår i kemi tror det gick ganska dåligt aja vi får se hur mitt resultat blir...
Angående rubriken... rä så himla sugen på att göra dip deyed shorts! Det är när man färger shorsten i en eller flera olika färger, ascoolt! Tycker jag iaf :)
Har inte tränat på aslänge- två veckor för att vara exakt. Så jag ska beskriva min dag imorn! Skolan 5 lektioner,okej jobbig, har ett ma prov men bara A-del. Ska träna imorn också. Först kommer vi spela basket på idrotten i skolan, SEN ska jag träna med Olivia på gymmet i en timme eller nått sånt och SEN har jag dans i två timmar! KÖTTA! hihi
Hörs imorn ;)
Ska köpa billiga shorts och fixa dem ;) måste köpa nitar också! Sååååå himla bra det ska bli!!

And so the seeking begun

Heej!
Helgen är nu snart slut :(
Sitter och kollar kläningar nu... Känns som om jag kollat igenom alla hemsidor som finns. Alla nior i södermalm, norrmalm och östermalm (tror jag?!) ska ha dans i Blå Hallen i Stadshuset och nu sitter jag och kollar klänningar.
Hittils har jag inte hittat nån som är 100% bra... men aja har en lite tid kvar att leta på!
Ska nog gå och ta en snabb dusch. Hörs imorn!
ska nog inte ha en sån här skapelse i alla fall! haha :)

America ftw!

Tjo bre!
Idag mötte jag Klara 11 sen åkte vi till Café Sirap som låg typ mellan odenlan och jarlaplan nånstan :)
Vi åt brunch där och det va as gott!! American brunch scrambeld eggs, american panncakes... Så Jävla gott!
Sen va jag på bio och såg nån barnfilm, inte så bra (nehäää???) med min kusin o faster. Sen gick vi runt i Kista galleria och hade det najs. Ska dra till bikbok nån dag också dom har rea där!
NU eller kl 7 ska jag dra över till Frida och sova där... HÖRS
I en busskur fanns dessa söta lappar! HAde bara mobil kamera så därav kvalitén... +Jag och Klara gick förbi ett café som hette Aminas café.... Hehe!
Mår annars mycket bättre.. om man jämnför med hur det var i början av veckan. Ska dra igång med bloggandet nu igen!

Till dig♥

Var på begravning i tisdags. Trodde inte jag kunde gråta mer. Känslan av när kistan sänktes ner i marken går inte att beskriva. Vet bara att jag hoppas att du vilar i frid.
Vet inte om det är många av er som förlorat en vän eller släkting. Men det är svårt oavsett vad. Vi har gått i samma klass i 10 år. Känns inte riktigt som förut. En bit saknas av klassen.
Tillägnar den här låten till dig. Vila i frid ♥

I'm thinking about you

Ledsen för att jag inte bloggat. Men jag har verkligen inte haft orken.
I torsdags första mars fick jag reda på att en vän till mig dött. 16 år och han gick i min klass. Fattar det fortfarande inte. Senaste dagarna när jag tittat på bilder på facebook så börjar jag gråta. Och jag fattar inte! Varför?
Även fast du är borta så kommer du alltid leva kvar i våra minnnen. Vi var inte världens ästa kompisar men 10 år i samma klass lämnar spår. Du kommer för alltid bli saknad. Hoppas du har det bra där du är nu.
Vi saknar dig, vila i frida min vän♥

RSS 2.0