Glad

Heeej :)
Har hänt ganska mkt, har haft prov- WAY va inte kul det var -.- men jag tror det gick ganska bra :)
Sen igår så fick jag reda på vilken pjäs vi skulle göra på tis gruppen, ochd et blev.... Spelmannen på taket!!!! :D
En av mina absoluta favo pjäser ;)
Har gjort den en gång men för fyra år sen och nu har jag också en större roll :) ska spela Motel (en kille) Och jag är den första tjejen i Mini Teaterns historia som en tjej spelar den rollen :D fett stolt hihi
Sen på ons gruppen så ska vi göra Grease :D Andra gånge för mig men det ska bli kul ändå för det är också en GRYM pjäs :D Vet dock inte vilken roll jag ska spela, får manus nästa vecka :)
Fick en f-dags present av Klara :D Lite sen men det gör inget ;) Ett berlock armband (SKITFINT) och två nagellack (FETT FINA FÄRGER) TACK KLARA :D ♥
Sorry för det långa inlägget men ;)

Rosa

Nikon D3100

Visby

Nikon D3100

Skörd

Nikon D3100

Det gröna är snart ett minne blott

Nikon D3100

Hoppsan!

Oj såg att jag hade typ 8 inlägg med videon jag la upp från Daniel Adams- Ray :O hehe hur kunde det hända??
Men nu är det fixat ;)

Höstens färger

HEej sitter hemma med en halsduk runt halsen... hehe ni undrar kanske varför hon är ju inomhus?? Jo jag gjorde något (vet inte rikitgt vad) men nu har jag int i högra sidan av nacken vi får se, det onda har försvunnit lite så det är nog ingen fara :)
Har suttit i soffan och gjort ett litet collage på nelly.com man kan inna et asnajs pris så det skulle vara grymt om ni ville rösta på mig :D
KLICKA HÄR för att komma rätt ;)
NU ska jag plugga SO :)

Drop dead

tjoo!
Idag hade jag det skit kul på teatern! Skratta så jag dog! Hehehe o ändå skriver jag detta inlägg :P
Nu är jag så j*ävla trött att jag vet inte vad. Men jag ska läsa igenom lite anteckningar till NO och SO då jag har prov tors-fre... Sen på Freadag blir det Veroncia Maggio på Grönan! :D
Hihi fast jag är inte lika taggad som jag var för Daniel Adams-Ray ;)
Filmade fett mycket men lägger upp Gryningspyromanen :)
Ha en najsig tis people!! :D
HAha sorry för lite dåligt filmat men jag hoppade jättemycket och det var svårt att stå still, men ljudet äger! :D <3

Bakat ;)

Ja, nu har jag, brorsan och mamma bakt en kaka eller tårta eller vad man nu ska säga :) Vart lite egenm fantasi
då vi sakande några ingredienser men den blir säkert god! Har itne smakt den än men så fort jag gör det ska jag lägga upp receptet! :)
Idag har jag varit inne heeeeela jävla dan och pluggat-.-Skrivit en svenska uppsats+ pluggat 24 sidor NO och skrivit en sammanfattning på sidorna... Har typ So, fran och ma kvar.............. Jaa så har min söndag sett ut :)
Hoppas ni hade det lite roligare :P

3 år sedan


2009
2011
Har jag förrendrats nått??? Haha guuud vilken skilland! Va liten man vad då man gick i sexan!
Hahah asså det där va min första profilbild på fb också :P hihi ♥

Skolfoto 2011

Årets skolfoto 2011... Blev väldigt nöjd med detta, typ första gången hehe ;)
Japp nian då, fan va gammal jag känner mig :P

Fixat o trixat

Heeej!
Idag tog vi en svöng till Ikea för att köpa lite saker ;) Har fixat mitt rum lite med smådetaljer som bytt ut handtag/knoppar på mina möbler, tagit bort några saker och hängt upp bilder ;) MEr kommer hända snart...
Imorn blir det en plugg dag! :/ det behöver jag för ja.... läxor ni vet. Ska lägga upp bilder från mitt rum imorn.
Sitter o halvtittar på "Men in black" har sett den förut, och innan den var det "Allt som en flicka vill ha" har sett den förut också båda två väldigt bra ;)
Hörs imorn! :)

Daniel!!!!!!

Tjooo! Förlåt för seeg update men... Har vrait sjuk/hemma i två dagar med :/ Sen idag va jag på aktivitestsdag i ....SKOGEN! Hehe men ingetn kul har häänt så... men nu, ikväll händer en ASKUL grej! Daniel Adams-Ray spelar idag på Grönan!!! Tagggaaaaa gallettt!!! Fett kul det ska bli ;D
hihi har drogat hans låtar i typ 2 veckor nu :P Men ska ta med en digitalkamera så det kommer upp bilder ickså för er som är intresserade ;)
Kram så länge!! :D <3

Sleepy

Hej....
Kom hem la mig i soffan... runt fem så somnade jag. Vaknade kvart i 8 ocg fick panik Min första tanke var "Holy Shit jag är sen till skolan!!!!!" Sen så började hjärnan fungera och jag såg att klockan var 19.45 -.- hehe.
Fatta vilken stress skolan för med sig hem. Att man somnar på soffan och jag e lixom fortfarande trött.
Aja ska gå o äta en lite sen middag ;)

If I tell you a secret, can you keep it?

Canon EOS 450D
Modell-Jag
Fotograf- Tova

Black angel

Canon EOS 450D- Tova

A fallen angels tears

Canon EOS 450D- Frida

En annorlunda vy

Canon EOS 450D

Utsikt frånm ett berg i Kroatien från i sommars... Vill tillbaks.

Böcker

Hej!
Nu har jag skrivit lite om böckerna jag läst i sommar ;) Dock är det 4 kvar hehe -.-
Idag var det helt enkelt en vanlig skoldag. Hade orientering i skolan där vi ritade egna kartor och gömde "skatter" VI VA BÄST! haha nää men det va kul.
Har även fixat prao plats! WAY :D Ska gå dit nästa vekca och fixa sista detaljerna, vill inte berätta vart förens dom har skrivit udner ett papper och sånt där...
:)
Igår va jag på Oskar Linnros konsert på Grönan.... Asså inga ord kan beskriva hur bra det vs. Musiken, människorna, stämmningen, kompis, sångaren... Asså allt var perfekt. Den bästa konserten i mitt liv! :D
Hoppas ni får en grytm helg och en ännu grymmare fredag!!! Efter helgen kan det komma upp ett par grymma bilder här på bloggen för vi har en fotosesion på g ;)
Kram så länge! :)

Between shades of gray


Canon EOS 450D

That morning my brothers life was worth a pocket watch...

One night fifteen.year-old Lina, her mother and young brother are hauled from their homeby soviets
guards, thrown into cattle cars and sent away. They are being deported to Siberia.

Lina finds solace in her art, meticulously - and at great risk - documenting events by drawing, hoping these messages will make their way to her father's prison camp to let him know they are still alive. It is a long and harrowing journey, spanning years and covering 6,500 miles, but it is through incredible strength, love, and hope that Lina ultimately survives.Between Shades of Gray is a novel that will steal your breath and capture your heart.

Denna bok var en helt otrolig historia. Den var hemsk för att det var en sorglig historia. Men den var bra.... Förstår ni? DEn utspelar sig under andra världskriget och jag tror inte det är många som känner till vad ryssarna eller soviet höll på med. Männiksorna i den här boken är från Litauen och dom tvingas "välja" mellan två helveten. Antingen Hitler eller Stalin.
Jag tycker om att läsa om vad som hänt historia, men som skrivits modernt. Språket kunde vara lite svårt ibland för den var på engelska men tyckte om hur författaren beskrev och berättade.
Även om det är en hemsk historia om en flickas kamp om överlevnad så är den värd att läsa.
Författare: Ruta Sepetys
Orginal språk: Engelska
Sidor: 338
Publicerings år: 2011
Genre: Drama, Romantik
Betyg: 7/10

Where rainbows end


Canon EOS 450D

Since childhood, Rosie and Alex have stuck by each other though thick and thin.
But they're suddenly separated when Alex and his family move from dublin to America.
Their magical connection remains but can their friendship survive the years and miles?
Rosie och Alex är bästa vänner, har alltid varit kommer alltid att bli... eller? Alex familj flyttar till Boston och deras ända kontakt är brev, mail och ett enstaka telefon samtal. Åren går, tiden passerar men deras stigar är alltid sammanflätade.
Denna bok var helt otrolig! En riktig sommarbok enligt mig. Den är så bra och jag har läst liknande böcker med bara brev inblandade men denna var absolut bäst. Varför? Jo man var sugen efter mer, vad skulle hända? Skulle dom våga satsa eller skulle dom fortsätta safe? Ska hon läsa det där brevet osv. Språket är enkelt (läste den då på engelska) man förstår och inga krångliga ord. Denna bok rekomenderar jag starkt, den hamnar på min top 10 :) Den är helt enkelt gullig och fin.
Samma författare som til P.S I Love You och jag vill läsa den också!
Författare: Cecilia Ahern
Orginal spårk: Engelska
Sidor: 566
Publicerings år: 2004
Genre: Romantik/kärlek
Betyg: 9/10

RSS 2.0