SLACKERS

Så trött på slackers. Okej om man vill ha hjälp med instuderingsfrgåor men att kvällen innan provet skriva i klassloggen på facebook om nån kan posta alla svaren gär mig bara sur. Vaför ska jag som gjort alla frågor och lagt ner 6 h på att skriva ett sjusidigt dator skrivet dokument ge det till dig som inte planerat din tid bättre och bara varit lat.
Nej tack, kära folket var inte slackers pls. 
Det var allt från mig idag. 

.

Trött.
Utamattad.
Ont i ögonen.
Ont i kroppen.
Depp.
Känslor som flyger överallt.
Orka bry sig.
Allt suger.
Världen suger.
Världen är en hemsk plats med så mycket brister. 
Edvard Sharp & The Magnetic Zeroes på repeat på spotify. 
 
Så där känner jag mig just nu. Allt är bra i nån timme, lever i stunden, förösker styra upp problem som exiterar. Verkligheten kommer ikapp och då suger precis allt. Finns inte så mycket jag kan göra åt saken, jag försöker, det gör jag. Men det ändras inte så mycket. 
Försöker räcka till, finnas övarallt och ingenstans på samma gång. Det går såklart inte. Men det är så det är. 
 
Knåpar på en ny design, ända som saknas är en ny header vilket är typ 60% av designen. Det rullar på.
Nu ska jag gräva ner mig i en filt och bara ligga där. Hare
 
 

I am below averege

Vill för alltid sitta vid ett café på Söder med vänner

Det här är ju pinsamt? Jag är och kommer alltid att vara sämst på att uppdatera på bloggishen. 
Så himla sämst vecka detta har varit. Jobbiga dagar, trött, sliten, grinig, deppig, ledsen, blä, usch, fy. 
Skolan dödar mig typ emd all stress. Tanken var att jag skulle åkt till Emmas landställe i helgen men jag är för stressad inför nästa veckas prov att jag var tvungen att ställa in, vilket gjorde mig fett ledsen. Så min helg kommer bestå av plugg, plugg och mer plugg. Kanske drar ut på en promenad med kameran imorn om vädret tillåter. 
 
VARFÖR MÅSTE JAG LÅTA SÅ GAMMAL HELA TIDEN? Känner mig typ som en pensionär som bara har ont överallt och ingenstans.
 
Idag var det den värdaste fredagen på länge. Gick inte på dom två första lektionerna (jag vet usch och fy på mig, men jag behövde verkligen sova är typ kroniskt trött) sen när jag kom t skolan 11.25 så får jag höra att resten av dagens lektioner är inställda?!?! LYCKAN som uppstod av att inte behöva gå till skolan ända till 16.30, så jag hänge med Malin och Uffe och fikade på söder. ÄLskar hur mysigt vi hade det, älskar de djupa samtalen, älskar söder, älskar te, älskar mys. Så nu sitter jag hemma och jag inser att jag måste kolla igenom min idrottsuppsats (alla tvåors mardröm på Södra Latin) en sista gång innan den ska skickas in, samt städa mitt skrivbord som är kaos. 
 
Skirver lite senare ikväll igen :)
Hare tills dess

Precis som jag

Canon EOS 450D
Ef 50mm
Tova
Djrugården
Tagen av mig

Skriver på en post it lapp som jag sparat till en annan gång

Canon EOS 450D
Ef 50 mm
Hanna
Djurgården
Tagen av mig

Preach it sisters

Kolla på det här. SÅ:JÄVLA.BRA.
 

Ta er tiden

Den här videon är så fantastisk på så många sätt. Sanningen (tycker jag) kunde inte beskrivas bättre än den görs i den här videon. Ta er tiden att titta på det här klippet, 5 min är inte mycket. Jag rös nästan hela klippet, pressen och stressen jag känner kan inte beskrivas bättre än i denna video. Jag blev så glad, för när jag såg det här insåg jag att jag inte är ensam. 
 

På liv och död

Hörni, hörni hej på er
Idag var dagen då Södra Latins Gymnasium inledde en ny omgång av killergame vilket innebär att jag gick runt och var paranoid hela dagen och trodde att varenda kotte på skolan var ute efter just mig. Men jag lever och imorn planerar jag att ta mitt offer (OBS OBS detta är en lek där vi "dödar" genom att krama våra s.k "offer") Det är så kul att se många gå på helspänn och höra rop i korridoren. Så härligt med en lek på hela skolan! 
Jag sitter nu och tittar på Fotbollsgalan vilket är ganska kul även fast jag inte är så jätte insatt i fotboll :) Najsiga artister som uppträder bl.a. DANIEL ADAMS-RAY (shit han e bäst vill ha nya plattan) 
Nej nu räcker det för idag hare bra! 
Saknar min bästaste vän ❤️


Italian fot the night

Hola los people fantastico.
Var på teatern idag, jobbade samt gick på min egen grupp. Kul som vanligt! Vet inte om jag nämnt att vi sätter upp Peter Pan och att jag spelar självaste frickin' Peter Pan!!!?!?!?  Nu har jag sagt det iaf, antingen för första eller andra gången. 

Väl hemma fixade jag middag, det blev spaghetti i tomatsås med hemmagjorda köttbullar. Det blev jävligt gott. Tredje kvällen på raken jag fixar middag pga av min Mami har jobbat till 6-7 men jag älskar att laga mat så det är bara kul. 
Killergame börjat i min skola på mån och idag tom fre kan man hämta ur sitt "offer". Jag e så taggade måste gör revansch för förra året så jag överlevde i typ 4-5 h? Jaja 
Det va det ska sova bu god natt!! 
Ahmen asså de knas just nu pga har inte gjort läxor men de e lugnt gör allt imorn djålå! 

Hej hallå tja goddag tjenare

Hej!
Ett helt höslov har förflutit och jag är fortfarande lika trött som innan lovet. Jag har inte gjort så mycket, varit hemma träffar Hanna några gånger. Och ändå är jag trött. Eller snarare har ont i ögonen av trötthet. Blä

I måndags så var 2 tjejer från röda korsets ungdomsförbund på besök i vår klass. Dom gjorde en övning med oss som visade hur människor på flykt har det svårt och deras kamp om att försöka ta sig/sin familj till säkerhet. Sånna här uppgifter är så otroligt givande och man förstår lite hur människor på flykt har det. (Fast bara pyttelite) 
Nu äre lunch hare! RSS 2.0