Macka för kreativitet

Heeej!
Ibland behövs 2 ½ timmars tittande West Side Story (den gamla filmen), och efter det en eller två kvällsmackor för att sätta igång kreativiteten! Har suttit med mitt konstprojekt i kanske en timme och letat på internett och tecknat! Är nu klar med alla skisser utom en... Damn you 90's picture!
Har nämligen bestämt mig för att rita kläder, en outfit på 50-, 60-, 70-, 80- och 90- talet! Sen ska jag sätta ihop allt till en liten bok typ och på varje sida blir det som en scrapbook sida med tyg tester och färgprover! Visar resultatet när det är klart!
Nu har jag bara det här konstprojektet och en filmanalys kvar sen är jag KLAR! F.I.N.I.T.O! inget mer i nian guuuud vad skönt!
God naattt!

Ombre

Wazz uppp?
Idag har jag haft tre lektioner, började 11.25! WEI!
Har beslutat mig för att färga håret... ombre style. Och inte jag VILL färga håret jag SKA fära det! Sitter och kollar på hur mycket det kostar för jag vill inte göra det själv, med tanke på att det är blond färg och jag har mörkt hår. (Få inte panik ska inte färga heela håret blont, kolla på bilden så förstår ni vad jag menar ;) )
Får se när det blir av...
Måste sätta mig och skriva uppsatser... yep har flera.
Hejdååå

Jahapp

Heej...
Idag har varit en så jävla skön dag! Chill i skolan, och efter skolan stack jag med Hanna och Ludvig till Vasa parken och åt glass i nån timme, åkte hem och bytte om och sen satck jag till dansen. Dansade 2 ½ timmar (är helt slut!) kom hem åt, duschade.. och nu har jag tråkigt. Blää
Var ni ute idag? 26°C!!!!! Fattar ni vad skönt väder det är nu????
Mina idrottslärare har startat en tävling. Den som brunast på skolavslutningen vinner en glass av honom, han är då med i tävlingen MEN han är ute heeela dagarna och har lektioner så det är F.U.S.K!!!! Hahahaha vi får se vem som vinner :)
Ha en trevlig helg, kommer vara upptagen hela helgen.
Kl 18.00 på Carlssons skola i Sthlm ser ni mig på scen! :D KOMKOMKOM!!!

Strawberry & kiwi


Har nån smakat den här? Jag har! Kan säga att den var asgod!!! Sommarens nya dricka super god!
Det har kommit nån ny grejj till blogg.se som heter rembly, då kan man göra sånna här bilder som jag gjorde ovan... Vet inte vad jag ska tycka, om det är lathet att använda detta istället för photoshop, eller om det bara sparar tid? Lite blandning av båda kanske :P

Instruktion till blekning

Tänkte snabbt dra hur jag blekte mina shorts!
1: Bestämde vart jag ville bleka mina shorts och tog tyget och formade till en spets, knöt sedan med tandtråd runt spetsen på två olika ställen. (hade inget annat hemma, man annars ska man använda lite tjockare tråd som är till för sådana här saker, finns att köpa på panduro. Tandtråden funkade men den var väldigt svår att knyta runt tyget.)
2: Tog en burk och hällde i klorin. Finns att köpa på vanliga mataffärer, köpte på Ö&B. La ner tyg spetsen i burken. Tänk på att där snöret sitter kommer de mest blekas. Så snöret måste vara under klorin nivån.
3: Lät det stå i 30 -40 min kanske? Hade ingen koll på tiden.
4: Tog ut shortsen och klippte loss snöret, sedan sköljde jag ur klorinet ur shortsen, sen tvättade mamma dom. Behövs ca 2 maskintvättningar för att klor lukten ska försvinna helt.
Blev vädlit nöjd!
Vill man ha ett spräckligt mönster över hela shortsen ska man lägga i hela shortsen i klorin, och antingen knyta massa trådar på olika ställen, eller lägga ner shortsen skryngligt så att det blir veck! Hoppas ni förstår vad jag menar!

OBS!! Om ni gör som jag får ni tänka på att jeanstyget kommer att suga upp klorin väldigt mycket så ni får ränka med att ca dubbelt så mycket (inte riktigt så mycket) blir blekt! Dock blir det blekast där tråden/snöret sitter!

Hoppas ni uppskattade detta!

Le lait chaud

Jahopp, min röst är helt paj. Har fixat varm mjölk till mig själv, gott+det lindrar halsen.
Smälte bara ca 1 msk socker i en liten kastrull under omrörning, sedan hällde jag i mjölk och en liten klick smör. Rörde hela tiden så att smöretbsmälte. När mjölken började resa på sig så hällde jag det i en kopp. Går super snabbt! (när jag hällde i kall mjölk i det smälte sockret så telnade sockret automatiskt, men det smälter igen sen när mjölken blivit varm... Ifall ni tesater göra det här hemma så har ni inte gjort fel om detta händer) Man måste röra heeela tidena nnars bränns mjölken fast!
Nu ska jag titta på Grey's Anatomy hörs!

Plugg på le balkong

Heej!
Har suttit på bolkongen och skrivit uppsats... Duktigt man är!
Bjuder på en liten bild:

Solbränna och 80-tals skjorta

Heeej! En vecka har gått galet fort! Idag hade jag idrottsdag-fotbollsturnering. Vår klass (tjejerna) kom på tredje plats! Wihoo!
Senare hade jag teater. Ceckan som gått har jag bara tagit det lugnt. Varit med kompisar, dansat, haft filmkväll med kompis... Bara allmänt chill! Hoppas ni haft en grym långhelg!
Idag blev jag även solbränd... alltså röd. gud så trevligt! Jaja. Har annars väldigt lätt för att bli brun, men inte den här gången :)
Nu är det verkligen slutspurten i skolan! Dessutom har jag en teater föreställning på sön! Kl 18.00 på Carlssons skola i Stockholm- Kommendörsgatan 31. BE THERE! Juste pjäsen heter "Spelman på taket", och den kommer att bli grym!
Lite crapy bild och jag ser ut som en fyrkant, men liten bild på
shortsen som jag blekt och mammas gamla skjorta från 80-talet, och
ett rosa armband som stödjer cancerfonden! Detta hade jag alltså på mig idag...

Maskinen

Taaggga! Ska dra på konsert på grönan idag! maskinen som spelar, awsome!
HAr inte så mycket mer att säga tar inte med kamera eller nått, så det blir inga bilder om jag inte tar nått med min mobil :) hejdåå

Happiness

Hej!
Förlåt för den dåliga updaten. Men jag har haft så himla mycket nu, med skola, teater... I helgen var jag med i tre föreställningar. Varav 1 var Grease, och två (olika) var West Side Story... Var dock bara inhoppare i WWS utan repilker men jag var ändå på scen, bytte även kulisser i scebytena.
nu har jag bara ett Nationellt prov kvar att göra. Och det är imorgon, matte c-del. Sen är jag klar. Inge fler NP i grundskolan. Oh the joy!!
Idag så gick jag hem från skolan. Min allergi tog kol på mig! Hade världens snuva så jag kunde inte andas ordentligt, min a ögon var helt blanka (inte för att jag gråtit) och jag hostade. Som tur var hade jag bara två lektioner kvar, och på dom så skulle vi inte göra något.
Ska försöka hålla uppe bloggandet, men som sagt har så jävla mycket i skola och fridit nu så jag hinner inte, hoppas ni förstår!
Kram
Kamera: Canon EOS 450D, Objektiv: Canon efs 50 mm, foto: mamma
hehe innan min allergi var som värst och jag kunde lukta på blommor utan att få värsta nysattacken!

The party is in my head

Heej!
Idag var det första dagen på början av alla Mini Teater helger. För er som inte vet så har min teater uppvisninar nu 4 feckor fram över och idag var först dagen, ska dit imorgon också, var nämloigen genrep idag. Är helt slut. Är super trött, och det känns som om alla ljud är 10 ggr högre än vanligare. Så jag ska läsa igenom lite manus och sen sova...
Hejdåå så länge!

Blekning av shorts

Ledsen för det dåliga bilderna, men ja... Ska ta bättre bilder nån annan gång, när det är ljust ute :)
Beskrivning hur jag gjorde kommer inom de närmsta dagarna! Blev riktigt nöjd i alla fall :D
Hejdå!

När våren har kommit

Canon EOS 450D, Ef 50mm- Kungsträdgården

Boxning

Hej!
Var och kollade på boxnings SM på påsklovet. Här kommer lite bilder.
Canon EOS 450D, EF 50mm hög iso

RSS 2.0