Sleep tight



Med den här bilden säger jag god natt! Första gången jag testar bloggarna mobilen också :-)
<3

Jag siktar på OS i tyngdlyftning

Hello!
Mina dagar den här veckan har bara bestått av att ta det lugnt och försöka komma ikapp lite med återhämtning från dom tuffa veckorna i skolan, men resultatet har bara varit att jag blivit tröttare höhö.
Om ungefär 1 ½ timme ska jag träffa Tova på stan.
Igår var jag och tränade på friskis Körde ett gym pass med instruktör och det var jättekul! Vi körde lite puls träning, och tyngdlyftning och det var jätte kul! Det tyngsta jag tog var typ 12.5 kg vilket inte är så mycket, men jag ska träna på det och mitt mål är 20-25 kg :) får se om jag lyckas....
Aa men vi hörs mer ikväll!
Sådär lagom charmig bild på mig i sommras i Turkiet. 
Canon EOS 450D bild tagen av min lillebror. (oredigerad)

Lördagsmys

Hejjj!
Idag har jag varit med några av mina närmsta tjej kompisar och bara myst hela dan! Vi träffades först vid Vapiano i gamla stan och åt en sen lunch där, sen drog vi hem till mig. Vi åt även middag hemma hos mig och tårtaaaa! Har haft en jätte bra dag, mycket skratt och prat, och det var skönt för vi har inte träffats på typ en månad eller nåt sånt :)
Hoppas er lördag var lika bra som min, tog tyvärr inga bilder...
Glöm inte att ställa bak klockan till vintertid inatt!
Kram och god natt nu ska jag fortsätta titta på Bad Boys 2.

Weehoo det är torsdag, inte för att torsdagar är speciella... Men det betyder att det är fredag imorgon.

Jag är hemma nu efter en jobbig torsdag. Gaah jag är så trött och har typ haft jättemycket i skolan så jag behöver verkligen lov nu! Ojojoj det är mycket nu... Visar er en crapy webcamera bild mest för att jag orkar inte ta fram kameran, ta en bild, ladda över bilden till datan... Ja ni fattar. Somnade en halvtimme också. Nääjs.
Aa vi hörs imorgon!
Bara för att jag är så otroligt söt. Juste! idag anmälde jag mig till killergame i min skola. Och det var
haloween firande i skolan MEN jag klädde inte ut mig... Jepp that was it.

I rymden finns inga känslor

Jag har rymden som skärmsläckare. Så cool är jag. Nu har jag suttit sen typ 20.15 och pluggat so. Politik, parlamentarism, makt hit makt dit blablabla nu snurar min hjärna och jag är för trött för att lära mig något. Skönt att det verkar råda lite samma panik hos vissa av mina klasskamrater. Vissa verkar kunna det där så dom får lära mig extra snabbt imorn på håltimmen. Japp det var typ allt. 
En sak till. Att ta en power nap funkar inte för mig. Tog en nu innan jag satte mig med samhällskunskapen och sov typ i en halvtimme. Resultatet blev bara att jag blev tröttare istället för piggare. Har aldrig funkat kommer aldrig att göra, fattar inte varför jag inte lär mig det. Jaja what to do what to do. En sak till. Hade cheerleading på idortten idag för andra gången. Stod på händer (med lite hjälp från fina Signe som är cheerleader) utan vägg. Och vi byggde sådär fina torn som man bara ser i amerikanska filmer. Nästan i alla fall. Ja NU har jag berättat allt jag ville!
Hörs imorn 
puss och kram godnatt sov gott!

I can tell that you're tired of being lonely

Hello!!!
Idag har varit en vanlig skoldag, tre lektioner bara vilket är chill. Hade teater senare och nu är jag hemma. Ska börja plugga för jag har ett so prov imorn som jag kom på igår kväll att jag hade!!! Inte smart alls.
Annars är allt super, håller på att kollar på ett klipp från när jag och Frida sjöng i nian i våras höhö... Kanske lägger upp den här!
Hörs sen ;)
puss
Ganska gammal bild på mig och Frida, över ett år sen tror jag när i var i en fotostudio!

Jag är en n0lla

Hello!
Skriver ett inlägg innan jag ja... går och borstar tänderna snart? Hehe har inte så mycket att göra. Idag dansade jag två timmar istället för en. Första klassen var hiphop/streetdance nivå 1, sen tänkte jag stanna och kolla på nästa klass som va samma dansstil fast nivå 3... Men läraren säger då nej men det är klart du ska va med! min tanke som for genom huvudet var jag.kommer.skämma.ut.mig. Men det gick bra! Körde 3 olika koreografier under dom två klasserna, varav två var på nivå 3 och jag tyckte jag klara mig hyfsat bra på dom svårare... Filmade läraren så jag kan öva lite hemma :)
Kom hem runt 20 och har inte gjort mycket sen dess.
Imorn blir det nollning för min del. Enligt tvåorna/treorna i skolan så blir vi inte ettor förens vi blivit nollade, därav rubriken. Så imorn kl 12 blir det av. Har ingen aning vad min klass kommer att få göra, så är lite suspicious men det blir säkert kul.
Sen på kvällen blir det förmodligen mys hemma hos en klasskompis med klassen!
Ha en bra fredag/lördag!
Kram
Canon EOS 450D 18-55mm
På bilden där man ser lite av min ombre. Blekte håret tre gånger innan jag gjorde dipdeye, mitt hår är fortfarande slitet.

And I want a ticket to anywhere

Hej fina människor!
Min frånvaro har verkligen lyst här på bloggen. Så mycket som hänt dom senaste månaderna, att jag knappt hinner få ett grepp om tiden. Har kikat in här nån gång ibland och sett att det är några stycken som kikat in här. Och till er vill jag be om ursäkt, och jag vill tacka er att ni gått in hit även fast jag inte varit aktiv med inläggen.
Men nu känner jag att jag ska börja skriva igen. Måste få skriva av mig, berätta alla saker som jag vill osv. Vet inte hur många gånger jag har tänkt att "åh det här måste jag lägga upp på bloggen!" men sen har jag inte orkat.

Hänt mycket sen sist. Börjat gymnasiet (stor tjej här höhö!), färgat grön dip deye, träffat massa nya härliga underbara människor, börjat öva på nya pjäser... massa massa! Ska ta tag i att ta några nya bilder på sön eller imorn om jag hinner, fixa ny header. Tänkte köra lite rymd tema som ni kanske sett... Dock tycker jag inte om dom "nya" kodmallarna i blogg.se. Var evigheter jag höll på där sist men nu blir det ändring!
Sälla stanna kvar, det kommer ändringar nu!
Puss
Bilden är tagen med Samsung Galaxy SIII, och är 1-2 mån gammal. Inte lika grönt längre...

RSS 2.0