Pakeet!

Tjoo! Gjorde IB test idag, gick väll bra... tror jag i alla fall!
Jag vill ha ett paket... btw. Ett som bara kommer på posten. Läser överallt på olika bloggar typ ´titta vad som kom i brevlådan idag´! Vill också ha paket! Skriver inte så mycket mer, har lite knasig natthumor hehehehe... Så god natt så hörs vi imorgon!

Kommentarer
Postat av: Flying Lions

ALLTSÅ VAAAAA sökte du till Kungsholmen? Jag sökte dit som andra-hands-val, men jag blev inte kallad till något test? :( Trodde alla första- och andrahandssökande till alla gymnasielinjer blev kallade till prov!



I alla fall, jag gillar alla tre objektiv, och de är ju tre helt olika, så det är svårt att jämföra. 50mm-objektivet är bäst till vanliga närporträtt, 70-200 är bättre till helkropp och när man fotograferar event. 17-55 är det nog det bästa ifall man går runt och fotograferar på gatan, utan att dra åt sig massa uppmärksamhet som med 70-200. Dock så väger 17-55 otroligt mycket, därför föredrar jag ofta 50mm.

Men 50mm är något alla borde ha i sin väska, eftersom den har så stor bländare. :)

2012-03-31 @ 14:22:54
URL: http://flyinglions.blogg.se/
Postat av: Flying Lions

sv: Jag sökte till Södras Bild & Form som första, sen Kungsholmens IB, och sen Södras Hum, men funderar på att byta till Sam typ hähä

2012-04-01 @ 20:28:59
URL: http://flyinglions.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0